På jagt efter en automatisk døråbner?

Vi løser alle sikringsopgaver - store som små!

Alarmer og sikring

Undgå ubudne gæster med et låsesystem

Adgangskontrol

Få et adgangskontrolanlæg med kort eller nøglebrik

Låse og nøgler

 Bestil nye låse og nøgler direkte gennem os med hurtig levering

GEZE Dørautomatik - Perfektion på mindst mulig plads

Få GEZE dørautomatik gennem Brica Sikring - vi leverer og monterer i hele Storkøbenhavn. 

Automatiske dørsystemer til hængslede døre fra GEZE gør det lettere at gå ind, når det er besværligt eller tungt at åbne døren manuelt. 

EC TURN

De er pålidelige og sikre og er udført i enkelt og moderne design. GEZE gør projekt specifikke løsninger til virkelighed og giver arkitekten den størst mulige kreative frihed.

Den elektrohydrauliske TSA-serie bruges overalt, hvor komfort og hjælp til åbning af døre er påkrævet.

Med deres meget lave bygningshøjde på kun syv centimeter integreres automatikkerne i GEZE's Slimdrive-serien næsten usynligt i bygningens arkitektur.

Med den elektromekaniske EC turn automatik åbnes og lukkes dørene
lydløst og komfortabelt i barrierefrie miljøer.

Hvis du vil vide mere kan du gå til GEZE's hjemmeside her, eller få et uforpligtende tilbud på GEZE dørautomatik ved at ringe på telefon 23 48 64 86, eller ved at skrive i kontaktformularen.

RUKO ASSA ABLOY Dørautomatik - Unikke fordele

RUKO ASSA ABLOY dørlukker / automatik har ændret deres udseende så de ligne mere en konventionel dørlukker, de har ikke ændret på de gode funktioner.

DA960

Armen kan justeres 14 mm i højden, det forenkler monteringen og reducerer behovet for monteringsplader, Dørlukkerne er vendbare højre/venstre.

Åbningsbremse og sluttryk justeres let via ventilerne foran, som er med til at give de unikke funktioner der er i RUKO ASSA ABLOY dørlukkerprogram
Justebar lukkekraft og Termostabil olie giver en jævn funktion samt stort
udvalg af tilbehør -specielle arme, glideskinner mm.

Hvis du vil vide mere, kan du gå til Ruko ASSA ABLOY's hjemmeside her, eller ringe og høre nærmere på telefon 23 48 64 86 eller ved at skrive i kontaktformularen.

DORMA Dørautomatik med fremtidssikret funktioner

Dorma s mekaniske og automatiske dørlukkere har længe været førende på markedet de bliver brugt flittigt i nybyggeri, af arkitekterne og håndværkerene.

ED 100

De nye maskiner i Contur Design er fuldt optimeret til moderne byggeri. Fylder mindst muligt og kan derved indpasses i de fleste omgivelser. Sikrer let og elegant adgang for alle i det offentlige rum samt i privat regi. ED 100 til de lettere opgaver og ED 250 til de større. Godkendt til branddøre. Leveres også til dobbeltfløjede døre med skjult indbygget synkronisering af dørenes lukkerækkefølge.

Deres mekaniske dørlukker kan man få som indbygningsdørlukker samt i gulv eller udepålæggende hvor de mest brugte er TS 83 eller den lidt større TS 93

Hvis du vil vide mere om deres produkter kan du gå til DORMA's hjemmeside her, eller ringe til os for at høre mere på telefon 23 48 64 86 eller ved at udfylde kontaktformularen til højre på siden.

Vi tilbyder også følgende tyverisikringer:

Få et uforpligtende tilbud på dørautomatik

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er certificeret og registreret

Brica Sikring A/S er blandt andet registreret hos brancheforeningen for sikkerhed og sikring

Kundereferencer

Brica Sikring A/S har blandt andet udført arbejde for nedenstående kunder