dørlukkere

Dormakaba

Dorma står for høje standarder indenfor kvalitet, komfort og design.

Assa Abloy

ASSA ABLOY dørlukkere er en komplet serie i et enkelt og stilrent design.

GEZE

Dørlukkere med tradition.

Dormakaba

Arkitekter, designplanlæggere, entreprenører og bygherrer nyder godt af de mange fordele ved et system, der er finpudset ned til mindste detalje, og som kan opfylde alle projektkravene.

Assa Abloy

Her får I en dørlukker med et højt præstationsniveau, og hvor samspillet mellem design og funktion er med til at sikre lette, holdbare og elegante adgangsforhold i hverdagen


Disse dørlukkere er derfor den ideelle løsning til ind- og udvendige døre på steder med meget trafik, hvor der lægges vægt på brugervenlighed, driftssikkerhed og stilfuld indretning.


Alle ASSA ABLOY dørlukkere er produceret af materialer i høj kvalitet og lever op til relevante krav i henhold til EN 1154/A standard. 

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid ringe eller skrive til Brica Sikring A/S og få et uforpligtende tilbud på din næste sikringsopgave. Om opgaven er stor eller lille spiller ingen rolle, og ring endelig hvis du har uddybende spørgsmål.

Geze

GEZE tilbyder dørlukkersystemer til alle typer døre med mange individuelle indstillingsmuligheder. Fra den mindste dørlukker til de alsidige varianter til branddøre: Dørlukkerserierne med arm eller glideskinne har talrige kombinationsmuligheder til ethvert krav.

Vores referencer

Brica Sikring har arbejdet med mange forskellige virksomheder og institutioner.
Du kan se et lille udpluk af dem herunder.