Dørautomatik

GEZE

GEZE gør det lettere at gå ind, når det er besværligt eller tungt at åbne døren manuelt.

Assa Abloy

Assa Abloy dørlukker / automatik er let justerbare med et stor udvalg af tilbehør

Dormakaba

Dorma står for høje standarder indenfor kvalitet, komfort og design.

GEZE Dørautomatik

Få GEZE dørautomatik gennem Brica Sikring A/S

Automatiske dørsystemer fra GEZE gør det lettere at gå ind, når det er besværligt eller tungt at åbne døren manuelt.

Vi hjælper dig gerne med at give dig gode råd, når du står over for en svær beslutning. Vi gør en ære i loyal vejledning til vores kunder. Få et uforpligtende tilbud.

✓ Nemmere tilgang til døren

✓ Pålidelige og sikre i flot og enkelt design

✓ Lav bygningshøjde

GEZE Dørautomatik er pålidelige og sikre og er udført i enkelt og moderne design. GEZE gør projekt specifikke løsninger til virkelighed og giver arkitekten den størst mulige kreative frihed.

Den elektrohydrauliske TSA-serie bruges overalt, hvor komfort og hjælp til åbning af døre er påkrævet.

Med deres meget lave bygningshøjde på kun syv centimeter integreres automatikkerne i GEZE’s Slimdrive-serien næsten usynligt i bygningens arkitektur.

Med den elektromekaniske EC TURN automatik åbnes og lukkes dørene lydløst og komfortabelt i barrierefrie miljøer.

Hvis du vil vide mere kan du gå til GEZE’s hjemmeside, eller få et uforpligtende tilbud på GEZE dørautomatik ved at ringe til os.

Assa Abloy automatik

Assa Abloy dørlukker / automatik har ændret deres udseende så de ligne mere en konventionel dørlukker, men de har ikke ændret på de gode funktioner. Armen kan justeres 14 mm i højden, det forenkler monteringen og reducerer behovet for monteringsplader, Dørlukkerne er vendbare højre/venstre.

Åbningsbremse og sluttryk justeres let via ventilerne foran, som er med til at give de unikke funktioner der er i Assa Abloy’s dørlukker program. Justerbar lukkekraft og Termostabil olie giver en jævn funktion samt stort udvalg af tilbehør som specielle arme, glideskinner mm.

Hvis du vil vide mere, kan du gå til Assa Abloy’s hjemmeside her, eller ringe og høre nærmere på telefon 46 76 22 11 eller ved at skrive til os på brica@brica.

Dormakaba ED100 og 250

Dorma’s automatiske dørlukkere har længe været førende på markedet de bliver brugt flittigt i nybyggeri, af arkitekterne og håndværkerene.

De nye maskiner i Contur Design er fuldt optimeret til moderne byggeri. Fylder mindst muligt og kan derved indpasses i de fleste omgivelser. Sikrer let og elegant adgang for alle i det offentlige rum samt i privat regi. ED 100 til de lettere opgaver og ED 250 til de større. Godkendt til branddøre. Leveres også til dobbeltfløjede døre med skjult indbygget synkronisering af dørenes lukkerækkefølge.

Deres mekaniske dørlukker kan man få som indbygningsdørlukker samt i gulv eller udepålæggende hvor de mest brugte er TS 83 eller den lidt større TS 93

Hvis du vil vide mere om deres produkter kan du gå til DORMA’s hjemmeside

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid ringe eller skrive til Brica Sikring og få et uforpligtende tilbud på din næste sikringsopgave. Om opgaven er stor eller lille spiller ingen rolle, og ring endelig hvis du har uddybende spørgsmål.

Vores referencer

Brica Sikring har arbejdet med mange forskellige virksomheder og institutioner.
Du kan se et lille udpluk af dem herunder.