Sikkerhedsdøre

Magnum sikkerhedsdøre

Brica Sikring kan levere og montere sikkerhedsdøre i enhver virksomhed eller butik. Sikkerhedsdørene kan tilpasses så de til forveksling ligner den dør sikkerhedsdøren bliver udskiftet med.

Specialbyggede sikkerhedsdøre

Mange mennesker tænker på ståldøre uden æstetik og tilpasningsmuligheder, når de tænker på en sikkerhedsdør. De sikkerhedsdøre Brica Sikring leverer og monterer, kan specialbygges så de fuldstændig passer ind i de omgivelser, hvori dørene bliver monteret.

Ligger din virksomhed i en ejendom med gamle smukke indgangsdøre, er det hos Brica Sikring muligt at få specialbygget din sikkerhedsdør således den får det samme udtryk som de øvrige døre i ejendommen.

Brand og lyddæmpning

I tilgift til at sikkerhedsdøren beskytter effektivt mod indbrud lever den også op til kravene om brand klassificeringer. Derudover er Magnum sikkerhedsdøre en af markedets mest lyddæmpende døre, således støj udfra bliver markant dæmpet.

Et udvalg af vores sikkerhedsdøre

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid ringe eller skrive til Brica Sikring A/S og få et uforpligtende tilbud på din næste sikringsopgave. Om opgaven er stor eller lille spiller ingen rolle, og ring endelig hvis du har uddybende spørgsmål.

Vores referencer

Brica Sikring har arbejdet med mange forskellige virksomheder og institutioner.
Du kan se et lille udpluk af dem herunder.