Brica Sikring A/S

Hvem er vi?

Læs vores korte historie

Alarmer & sikring

Undgå ubudne gæster med et låsesystem

Adgangskontrol

Få et adgangskontrolanlæg med kort eller nøglebrik

Låse og nøgler

Bestil nye låse og nøgler direkte gennem os med hurtig levering

Brica Sikring A/S blev stiftet den 1. januar 2002, af Carsten Roed Øvre i Roskilde og overgik til at blive aktieselskab den 1.januar 2008. I juni 2010 flyttede firmaet til vores nuværende domicil, Højvangsvænge 11, Herringsløse, 4000 Roskilde.

 

Vi er et finansielt sundt og driftigt foretagende, som drives helt nede på jorden i en behagelig tone af Carsten og ægtefællen Britt.

Selvom Brica Sikring ikke hører til de største i branchen, er vi ikke bange for at tage store og krævende opgaver ind, og vi har siden vor firmas start udført adskillige store opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

 

Vi lægger stor vægt på loyalitet og pålidelighed, samt hurtig og effektiv service med konkurrencedygtige priser. vi holder os opdaterede med viden om nye produkter / teknik, så vores medarbejdere er ordentligt klædt på i forhold til sikkerhedsbranchens udvikling. Vores mål er at rådgive vores kunder så korrekt som muligt og derved holde deres omkostninger nede og tyven ude.

Vi er det eneste sikringsfirma, som du har brug for. Vi kan levere alt inden for tyverisikring og har stor erfaring i dørautomatik, elektronisk / mekanisk sikring, levering og montering af F&P godkendt sikring – og rullegitre, projektering af låsesystemer – og adgangskortanlæg, administration af nøglesystemer. Herudover indgår vi også i serviceaftaler med vores kunder.

Projektering og rådgivning

Vi rådgiver ingeniører, arkitekter, entreprenører og håndværkere med udarbejdelse af specialløsninger i tyverisikring, men også gerne private.

 

Vi samarbejder med de førende leverandører i sikringsbranchen:

Ruko, Dorma, samt en del beslagsforhandlere.

Vi kan løfte din opgave bedst muligt, og til den rigtige pris.

 

Vi kan sammenfattende tilbyde nuværende samt potentielle nye kunder kvalitetsarbejde, leveret til tiden og til konkurrencedygtige priser, og vi ser frem til et fremtidigt konstruktivt samarbejde.

 

Kundereferencer

Brica Sikring A/S er blandt andet registreret hos brancheforeningen for sikkerhed og sikring

Kontakt

Ring 46 76 22 11

Om Brica Sikring A/S

Brica Sikring A/S har eksisteret siden 2002 og leverer og monterer alt i tyverisikring

Adresse

Brica Sikring A/S
Højvangsvænge 11
4000 Roskilde
CVR: 30506332