Om brica sikring

Brica Sikring A/S blev stiftet den 1. januar 2002, af Carsten Roed Øvre i Roskilde og overgik til at blive aktieselskab den 1.januar 2008. I juni 2010 flyttede firmaet til vores nuværende domicil, Højvangsvænge 11, Herringsløse, 4000 Roskilde.

Vi er et finansielt sundt og driftigt foretagende, som drives helt nede på jorden i en behagelig tone af Carsten og ægtefællen Britt.

Selvom Brica Sikring ikke hører til de største i branchen, er vi ikke bange for at tage store og krævende opgaver ind, og vi har siden Brica Sikrings start udført adskillige store opgaver til vore kunders fulde tilfredshed.

Brica Sikring er ISO 9001:2015 certificeret

DS/EN ISO 9001:2015

Vi bruger ISO 9001:2015 standard for at sikre vores kunder den bedste ydelse hver gang

Ruko Assa Abloy Logo

RUKO ASSA ABLOY

Ved at anvende førende leverandører sikrer Brica Sikring dig den bedste sikkerhed.

Medlem af
Brancheforeningen

Brica Sikring er medlem af Sikkerhedsbranchen og certificeret sikringsleverandør

Loyalitet og pålidelighed

Vi lægger stor vægt på loyalitet og pålidelighed, samt hurtig og effektiv service med konkurrencedygtige priser. vi holder os opdaterede med viden om nye produkter / teknik, så vores medarbejdere er ordentligt klædt på i forhold til sikkerhedsbranchens udvikling. Vores mål er at rådgive vores kunder så korrekt som muligt og derved holde deres omkostninger nede og tyven ude.

Vi er det eneste sikringsfirma, som du har brug for. Vi kan levere alt inden for tyverisikring og har stor erfaring i dørautomatik, elektronisk / mekanisk sikring, levering og montering af F&P godkendt sikring – og rullegitre, projektering af låsesystemer – og adgangskortanlæg, administration af nøglesystemer. Herudover indgår vi også i serviceaftaler med vores kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Du kan altid ringe eller skrive til Brica Sikring og få et uforpligtende tilbud på din næste sikringsopgave. Om opgaven er stor eller lille spiller ingen rolle, og ring endelig hvis du har uddybende spørgsmål.

Projektering og rådgivning

Vi rådgiver ingeniører, arkitekter, entreprenører og håndværkere med udarbejdelse af specialløsninger i tyverisikring, men også gerne private.

Vi samarbejder med de førende leverandører i sikringsbranchen:

Ruko, Dorma, samt en del beslagsforhandlere.

Vi kan løfte din opgave bedst muligt, og til den rigtige pris.

Vi kan sammenfattende tilbyde nuværende samt potentielle nye kunder kvalitetsarbejde, leveret til tiden og til konkurrencedygtige priser, og vi ser frem til et fremtidigt konstruktivt samarbejde.

Vores referencer

Brica Sikring har arbejdet med mange forskellige virksomheder og institutioner.
Du kan se et lille udpluk af dem herunder.