FRIDAY

Verdens smarteste lås
Leveret og monteret

kr. 2.495,-

Mød FRIDAY

VERDENS SMARTESTE LÅS

FRIDAY SMART LOCK opretter sikkert en forbindelse til din telefon trådløst, og giver dig mulighed for at låse eller låse din dør op, når du forlader eller nærmer dig din dør og uden besvær kan dele adgang med venner og familie.

DESIGN

UDSKIFTELIGE SKALLER

Med flere finish og materialer er der en fredagslås til enhver type dør – og da skallen kan udskiftes når du har lyst, behøver du ikke kun at nøjes med en stil.

DESIGN
BJARKE INGELS GROUP

Bjarke Ingels Group udvider deres traditionelle arkitektoniske domæne og designtænkning ved at tilføje værdi til en lille række af arkitektoniske dele som Friday Lock. BIGs teknologidrevne specialprojekter-enhed samarbejdede med Friday Home for at sprøjte et strejf af stil til et voksende marked og skabe et produkt, der ser anderledes ud, fordi det fungerer anderledes.

TEKNOLOGI
D-LINE

D-LINEs filosofi er baseret på at levere dansk design i høj kvalitet skabt med lidenskab og bæredygtigt håndværk. Virksomhedens rødder spores tilbage til en ung Knud Holscher, der tilbage i 60’erne var en lærling til Arne Jacobsen. I dag er D-LINE en udbyder af arkitektoniske løsninger, der leverer et stærkt distributionsnetværk.

TEKNOLOGI
EVVA

EVVA er en veletableret østrigsk familieejet virksomhed, der er blandt Europas førende producenter af kvalitative mekaniske og elektroniske låsesystemer. EVVAs pålidelige sikkerhedsprodukter giver optimal beskyttelse og stor komfort. Den interne forsknings-og udviklingsafdeling forbedrer kontinuerligt produktporteføljen til bæredygtigt at fremme hele EVVA-koncernen.

Brica Sikring med ekspertise i indbrudssikring og tyverisikring

 Vi har mere end 15 års erfaring med at tyverisikre og indbrudssikre både store, mellemstore og mindre virksomheder. Det er både indenfor adgangskontrol, låsesystemer, dørautomatik og sikkerhedsdøre. Du kan læse mere om hvad vi kan lige her.

Vores referencer

Brica Sikring har arbejdet med mange forskellige virksomheder og institutioner.
Du kan se et lille udpluk af dem herunder.