research paper writing

Dørautomatik

Perfektion på mindst mulig plads

Få GEZE dørautomatik gennem Brica Sikring A/S

Automatiske dørsystemer til hængslede døre fra GEZE gør det lettere at gå ind, når det er besværligt eller tungt at åbne døren manuelt.

Kontakt os med det samme

Vi hjælper dig gerne med at give dig gode råd, når du står over for en svær beslutning. Vi gør en ære i loyal vejledning til vores kunder. Få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge GEZE Dørautomatik

✓ Nemmere tilgang til døren

✓ Pålidelige og sikre i flot og enkelt design

✓ Lav bygningshøje

RING PÅ 46 76 22 11

✓ Vi hjælper med gode råd og vejledning

✓ Brica Sikring A/S har mange års erfaring

✓ Vi tilbyder service

GEZE Dørautomatik er pålidelige og sikre og er udført i enkelt og moderne design. GEZE gør projekt specifikke løsninger til virkelighed og giver arkitekten den størt mulige kreative frihed.

Den elektrohydrauliske TSA-serie bruges overalt, hvor komfort og hjælp til åbning af døre er påkrævet.

Med deres meget lave bygningshøjde på kun syv centimeter integreres automatikkerne i GEZE’s Slimdrive-serien næsten usynligt i bygningens arkitektur.

Med den elektromekaniske EC TURN automatik åbnes og lukkes dørene lydløst og komfortabelt i barrierefrie miljøer.

Hvis du vil vide mere kan du gå til GEZE’s hjemmeside, eller få et uforpligtende tilbud på GEZE dørautomatik ved at ringe til os.

 

RUKO ASSA ABLOY Dørautomatik

Unikke fordele

RUKO ASSA ABLOY dørlukker / automatik har ændret deres udseende så de ligne mere en konventionel dørlukker, de har ikke ændret på de gode funktioner.

Armen kan justeres 14 mm i højden, det forenkler monteringen og reducerer behovet for monteringsplader, Dørlukkerne er vendbare højre/venstre.

Åbningsbremse og sluttryk justeres let via ventilerne foran, som er med til at give de unikke funktioner der er i RUKO ASSA ABLOY dørlukkerprogram

Justebar lukkekraft og Termostabil olie giver en jævn funktion samt stort

udvalg af tilbehør -specielle arme, glideskinner mm.

Hvis du vil vide mere, kan du gå til Ruko ASSA ABLOY’s hjemmeside her, eller ringe og høre nærmere på telefon 69 91 83 04 eller ved at skrive i kontaktformularen.

DORMA Dørautomatik

Fremtidssikret funktioner

Dorma s mekaniske og automatiske dørlukkere har længe været førende på markedet de bliver brugt flittigt i nybyggeri, af arkitekterne og håndværkerene.

De nye maskiner i Contur Design er fuldt optimeret til moderne byggeri. Fylder mindst muligt og kan derved indpasses i de fleste omgivelser. Sikrer let og elegant adgang for alle i det offentlige rum samt i privat regi. ED 100 til de lettere opgaver og ED 250 til de større. Godkendt til branddøre. Leveres også til dobbeltfløjede døre med skjult indbygget synkronisering af dørenes lukkerækkefølge.

Deres mekaniske dørlukker kan man få som indbygningsdørlukker samt i gulv eller udepålæggende hvor de mest brugte er TS 83 eller den lidt større TS 93

Hvis du vil vide mere om deres produkter kan du gå til DORMA’s hjemmeside

 

Kontakt

Ring 46 76 22 11

Om Brica Sikring A/S

Brica Sikring A/S har eksisteret siden 2002 og leverer og monterer alt i tyverisikring

Adresse

Brica Sikring A/S
Højvangsvænge 11
4000 Roskilde
CVR: 30506332