Låsesystem

Brica Sikring A/S har mange års erfaring i tyverisikring. Vi leverer og monterer i hele Storkøbenhavn.

Selv de mest veletablerede teknologiske låse, udfordrede os til at forbedre det yderligere. Resultatet er som følger: DOM RS8.

Designet til maksimal modstand for den bedste sikkerhed.

Kontakt os med det samme

Vi hjælper dig gerne med at give dig gode råd, når du står over for en svær beslutning. Vi gør en ære i loyal vejledning til vores kunder. Få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge DOM RS8?

✓ Designet til maksimal modstand

✓ Sikrer døre og indgange

✓ Maximal beskyttelse af cylinder

RING PÅ 46 76 22 11

✓ Vi hjælper med gode råd og vejledning

✓ Brica Sikring A/S har mange års erfaring

✓ Vi tilbyder service

Hvad enten det er butikken eller virksomheden tilbyder DOM RS8 højeste grad af sikkerhed mod indbrud. For din personlige sikkerhed og fred i sindet. Du kan altid stole på DOM låsesystemer. 

Er du interesseret i at høre mere om vores DOM låsesystemer, da giv os et kald allerede i dag på telefon 69 91 83 04, eller send en besked i kontaktformularen – et tilbud er gratis og helt uforpligtende.

Ruko CLIQ dp+

Ruko CLIQ+ er en kombination af Sikkerhed / Fleksibilitet / Brugervenlighed.

Sikkerhed:
Ruko cylindere med indbygget CLIQ teknologi er baseret på samme mekaniske konstruktion og funktion som eksisterende dp-cylindre. Derfor er et låsesystem med CLIQ-teknologi i samme høje sikkerhedsklasse som et dp-låsesystem.

Fleksibilitet:
Ruko CLIQ dp+ er et intelligent låsesystem, der kombinerer det bedste inden for mekanik og elektronik.

Ruko cylindere med indbygget CLIQ teknologi kan kombineres med mekaniske dp-cylindere i et og samme låsesystem. Cylinderne er af samme type og kan derfor have den samme mekaniske kodning, mens den elektroniske kode danner zoner med unik og individuel adgang.

Ruko CLIQ har i modsætning til andre elektroniske og elektromekaniske produkter ikke behov for ekstern strømforsyning, kabelføring mv. Den skal blot monteres i døren, hvorefter den er klar til brug.

Brugervenlighed:
CLIQ teknologi åbner op for intelligente låsesystemer med total fleksibilitet, høj varig sikkerhed og stor vægt på brugervenligheden.

 

 

Kontakt

Ring 46 76 22 11

Om Brica Sikring A/S

Brica Sikring A/S har eksisteret siden 2002 og leverer og monterer alt i tyverisikring

Adresse

Brica Sikring A/S
Højvangsvænge 11
4000 Roskilde
CVR: 30506332